Vizsgázott társasházkezelők és közös képviselők névsora

A társasházkezelés alapvetően bizalmi alapokon nyugszik, így azt is jelenti, hogy nemcsak szakmailag kell hozzáértőnek lennie, hanem a többséget is meg kel győznie arról, hogy az ő személye alkalmas arra, hogy a közösség érdekét szolgálja.

A jelen honlap a vizsgáztató intézmények által megadott végzett közös képviselők névsorát tartalmazza.Célja, hogy valamennyi végzett közös képviselő, társasházkezelő adatát rögzítse. Aki a közös képviselők névsorában szerepel, az adatait OKJ bizonyítvány számával (példa: PTI 088545) élesítheti, és ott adatait megadhatja. Aki nem szerepel a közös képviselők névsorában, de szeretné, hogy adatai rögzítésre kerüljön az alábbi regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével teheti meg.

Regisztrációs adatlap letöltése
Ügyeljen az adatok pontos kitöltésére, mint a OKJ bizonyítvány száma (példa: PTI 088545), elérhetőségek, stb!

Az oldal azért jött létre, hogy valamennyi társasházban élő tudomással bírjon arról, hogy a közös képviselője rendelkezik-e végzettséggel,illetve erősíti a közös képviselő szakma elfogadottságát hitelességét.

Az oldal jelenleg fejlesztés áll.Ha tovább lép a Magyar Társasházkezelő Nyilvántartó Rendszerbe,ha lakó már keresheti közös képviselőjének nevét illetve, hogy rendelkezik-e végzettséggel.
Ha Ön közös képviselő adatait aktiválhatja, hogy láthassák, hogy Ön végzett közös képviselő bizonyítvánnyal.